Over mij

 
 
Als kind vond ik het gedrag van de mensen om mij heen al mateloos interessant. Met het luisteren naar de verhalen van volwassenen en observeren hoe ze zich gedroegen kon ik me uren bezig houden. Nog steeds vind ik het leuk om mensen te observeren en proberen te doorgronden.

 

Deze fascinatie is misschien wel de hoofdreden waarom ik me wilde verdiepen in bewustwording in de breedste zin van het woord.

 

Tijdens een opleiding tot Energetisch Therapeut werd het onderwerp 'familie-opstellingen' even aangeraakt en vond het vanaf het eerste moment erg fascinerend wat er gebeurde. Na deze opleiding wilde ik me graag gaan verdiepen in deze methode en heb in 2010 de opleiding Familie-opstellingen gedaan. Wat een fantastische ervaring en wat een geweldige methode.
 
Om mezelf de methode nog meer 'eigen te maken' en omdat ik zo enthousiast was over het systemisch werk heb ik ook de opleiding organisatie-opstellingen gedaan en werd zo mogelijk nog enthousiaster over dit werk
 
Sinds 2011 geef ik op verschillende locaties workshops en coaching en ik vind de methode nog net zo prachtig als toen ik er net kennis mee maakte. Regelmatig volg ik (verdiepings)trainingen en iedere keer voel ik weer dat dit systemisch werk echt mijn passie is.
 

 

gallery/10922426_657940827650673_590075607020862050_n